VERZENDING

Bij Precizor wordt uw verzending zeer zorgvuldig verwerkt en zo snel mogelijk gestuurd. Voor verzending gebruiken we de vertouwde- en snelle leveringsdiensten van DHL.
Onze bezorgingstijd bij DHL is 2-3 dagen. (DHL levert van maandag t/m zaterdag, dus de bestellingen geplaatst op vrijdag, worden vanzelfsprekend op maandag bezorgd.) 

Op het moment dat uw bestelling verstuurd wordt, ontvangt u van ons het zendingsnummer via email, waarmee u heel eenvoudig online via onze track & trace uw pakket kunt volgen via deze link.


Was u toevallig niet thuis om bezorging te ontvangen?
In dit geval biedt DHL het pakket aan bij uw buren. U krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd.

Als de buren ook niet thuis zijn, dan laat DHL een bezorgcode achter op de kaart. Hiermee kunt u via bezorger gemist zelf kiezen waar en wanneer DHL het pakket opnieuw gaat bezorgen, bijvoorbeeld de volgende dag bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation.


Verzendingskosten en Risico
Beneden de 20 euro's wordt u met een klein bedrag van 2,99 euro's belast voor de verzending. Voor de rest van de bestellingen worden alle producten van Precizor, helemaal gratis bezorgd.

Bovendien worden alle pakketten van Precizor aangetekend verstuurd, wat de veilighied van uw bestellingen extra garandeert. Het risico tijdens het transport van de door u bestelde producten, is ook voor rekening van Precizor, tot het moment dat de bestelling aan u afgeleverd wordt.
© 2019 Precizor. All Rights Reserved.